Je bent nu hier Splashtours Rotterdam > Exclusieve tour

Exclusieve tour

Naast de reguliere tours en combinaties levert Splashtours ook maatwerk aan groepen. Zo kun je de amfiebiebus inzetten als excursie of vervoersmiddel. Of de anders-dan-anders stadstour kan een onderdeel zijn van een volledig dagprogramma of bijzonder uitje. Maatwerk is mogelijk voor elke groep en elk budget. Of het nu om je huwelijk, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje gaat. Splashtours denkt en organiseert uw afhuur graag met u mee.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

De tour

Met Splashtours zie je tijdens de stadsrit de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de ‘splash’: de spectaculaire duik in de Maas. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot, die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart! Een stadstour met Splashtours Rotterdam duurt 60 minuten.

Voor een up to date overzicht van vertrektijden en dagen, klik hier!

Maatwerk

Maatwerk is mogelijk voor elke groep en elk budget. Of het nu om je huwelijk, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje gaat. Splashtours denkt en organiseert graag mee.

Maatwerk is mogelijk voor een programma in de bus. Bijvoorbeeld een gids op maat of catering aan boord. Ook op de route en opstapplaats bieden wij maatwerk. Omdat Splashtours samenwerkt met heel veel partners in Rotterdam en omstreken denken wij ook graag mee met een aanvullend programma dat aansluit op uw wensen.

Opstapplaatsen exclusieve tour

De bus is exclusief af te huren voor groepen tot maximaal 42 personen. De standaard op- en afstapplaats is op de Parkhaven, tegenover restaurant De Zwarte Zwaan en Lasergame Rotterdam. Bij een exclusieve afhuur op een doordeweeksedag zijn er een aantal alternatieve opstapplaatsen mogelijk, namelijk;

 • Willemsplein
 • Maritiem Museum
 • Bushalte bij De ss Rotterdam (Katendrecht)
 • De Machinist
 • Hotel New York
Bij exclusieve tour is het volgende van belang;
 • Op basis van uw wensen zal een geschikte gids aanwezig zijn
 • Voor de datum en het tijdstip kan op basis van beschikbaarheid worden afgeweken van het reguliere tour schema
 • De tour duurt 60 minuten
 • De prijs voor een doordeweekse tour is €1.045,- per tour en in het weekend €1.213,- per tour
 • Maximale capaciteit 42 personen
 • Er is een mogelijkheid voor catering aan boord
Gidsen

Tijdens de tour is een gids aanwezig die u het een en ander verteld over de stad Rotterdam. U kunt hierbij kiezen uit een aantal verschillende gidsen;

 • Een architectonische gids, deze vertelt voornamelijk over de verschillende architectonische gebouwen in Rotterdam
 • Een local gids, deze vertelt voornamelijk over Rotterdam zelf met o.a. een stukje geschiedenis en leuke weetjes
 • Roel Pot, bekend van de NS reclame, kan tegen een meerprijs van €100,- ook als gids mee tijdens de tour
Combineren

Splashtours is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je Splashtours wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven.

Tegenover de standaard opstapplaats van Splashtours is restaurant De Zwarte Zwaan gelegen in de Parkhaven. Dit is een gezellig restaurant welke bijzonder geschikt is voor groepen. Voor meer informatie over dit restaurant kunt u terecht op www.zwartezwaanrotterdam.nl of u kunt contact met ons opnemen via info@splashtours.nl of 010-436 94 91

Boek nu

Euromast - Euroscoop gesloten

Let op! De Euroscoop (rond draaiende lift) van de Euromast is momenteel gesloten. Het platform en het restaurant zijn wel bereikbaar en open.

Cash Free

Vanaf heden kan betalen op onze locatie (restaurant De Zwarte Zwaan) alleen met pin of een credit card.

Afsluiting Maastunnel

Vanaf 3 juli 2017 tot de zomer van 2019 gaat de Maastunnel van noord naar zuid dicht. De Maastunnel is inmiddels 75 jaar en toe aan een grondige renovatie.

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam, kijk op www.maastunnel.nl

Cadeaubonnen

Splashtours cadeau doen of op zoek naar een leuke souvenir? Dan ben je op het goede adres! Bestel hier je merchandise als aandenken aan een dagje Rotterdam.

Bestel hier

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug