Je bent nu hier Splashtours Rotterdam > Exclusieve tour

Exclusieve tour

Naast de reguliere tours en combinaties levert Splashtours ook maatwerk aan groepen. Zo kun je de amfiebiebus inzetten als excursie of vervoersmiddel. Of de anders-dan-anders stadstour kan een onderdeel zijn van een volledig dagprogramma of bijzonder uitje. Maatwerk is mogelijk voor elke groep en elk budget. Of het nu om je huwelijk, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje gaat. Splashtours denkt en organiseert uw afhuur graag met u mee.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

De tour

Met Splashtours zie je tijdens de stadsrit de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de ‘splash’: de spectaculaire duik in de Maas. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot, die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart! Een stadstour met Splashtours Rotterdam duurt 60 minuten.

Voor een up to date overzicht van vertrektijden en dagen, klik hier!

Maatwerk

Maatwerk is mogelijk voor een programma in de bus. Bijvoorbeeld een gids op maat of catering aan boord. Ook op de route en opstapplaats bieden wij maatwerk. Omdat Splashtours samenwerkt met heel veel partners in Rotterdam en omstreken, denken wij ook graag mee met een aanvullend programma dat aansluit op uw wensen.

Opstapplaatsen exclusieve tour

De bus is exclusief af te huren voor groepen tot maximaal 42 personen. De standaard op- en afstapplaats is op de Parkhaven, tegenover restaurant De Zwarte Zwaan en Lasergame Rotterdam. Bij een exclusieve afhuur op een doordeweekse dag zijn er een aantal alternatieve opstapplaatsen mogelijk, namelijk:

 • Willemsplein
 • Maritiem Museum
 • Bushalte bij De ss Rotterdam (Katendrecht)
 • De Machinist
 • Hotel New York
Het volgende is van belang bij een exclusieve tour
 • Op basis van jouw wensen zal een geschikte gids aanwezig zijn.
 • Voor de datum en het tijdstip kan op basis van beschikbaarheid worden afgeweken van het reguliere tour schema.
 • De tour duurt 60 minuten.
 • De prijs in 2018 voor een doordeweekse tour is € 1.045 per tour en in het weekend € 1.213 per tour.
 • De prijs in 2019 voor een doordeweekse tour is € 1.095 per tour en in het weekend € 1.250 per tour.
 • Maximale capaciteit 42 personen.
 • Er is een mogelijkheid voor catering aan boord.
Gidsen

Tijdens de tour is een gids aanwezig die je het een en ander vertelt over de stad Rotterdam. Je kunt hierbij kiezen uit een aantal verschillende gidsen:

Combineren

Splashtours is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je Splashtours wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven.

Tegenover de standaard opstapplaats van Splashtours is restaurant De Zwarte Zwaan gelegen in de Parkhaven. Dit is een gezellig restaurant welke bijzonder geschikt is voor groepen. Voor meer informatie over dit restaurant kun je terecht op www.zwartezwaanrotterdam.nl of je kunt contact met ons opnemen via info@splashtours.nl of 010-436 94 91.

Trouwen op het water

Zijn jullie op zoek naar de meest originele en fantastische trouwlocatie in Rotterdam? Geef het ja-woord aan je geliefde op de Maas! Splashtours staat graag voor jullie klaar om de meest bijzondere dag aan niets te laten ontbreken. Dit moet een dag zijn die iedereen bijblijft. De anders-dan-anders stadstour met Splashtours wordt onderdeel van jullie huwelijksdag en zo laat je je gasten de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam zien. Klik hier voor meer informatie over Splashtours als jullie unieke trouwlocatie.

Splashtours is niet alleen een unieke trouwlocatie, maar biedt ook de leukste BABS voor jullie huwelijksvoltrekking. Onze matroos, Jenny van As, is beëdigd tot BABS door de Gemeente Rotterdam en kan jullie huwelijksvoltrekking nog persoonlijker maken. Jenny speelt in op jullie wensen en is gespecialiseerd in het persoonlijke aspect. Jenny maakt echt kennis met jullie en dit resulteert in een verhaal met herkenning dat met verve gebracht wordt door een echte Rotterdamse rasverteller! Lees hier meer over Jenny als BABS.

Boek nu

Cash Free

Vanaf heden kan betalen op onze locatie (restaurant De Zwarte Zwaan) alleen met pin of een credit card.

Afsluiting Maastunnel

De Maastunnel is gesloten van noord naar zuid tot het najaar van 2019. Houd rekening met extra reistijd!

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam, kijk op www.maastunnel.nl.

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief