Pannenkoeken & Splashtours

Prijzen

Volwassene

Online €41,15 Normaal €18,50 + €26,50 = €45,00 Je bespaart dus €3,85

Kinderen 3 t/m 11 jaar

Online €28,65 Normaal €13,50 + €18,00 = 31,50 Je bespaart dus €2,85

Kinderen tot 3 jaar betalen alleen €18,00 voor de Splashtour. Hiervoor dient u dan een aparte reservering te maken.

Boek nu online

Wil jij de stad optimaal verkennen en ook nog eens de stad zien tijdens een pannenkoeken diner? Profiteer dan van het combinatieticket Pannenkoeken & Splashtours.

Pannenkoekenboot Rotterdam, varen… én onbeperkt pannenkoeken eten! De Pannenkoekenboot en Splashtours vertrekken allebei vanaf de Parkhaven, dus deze combi is ook nog eens makkelijk te organiseren!

Je kunt na de stadstour van Splashtours met de Pannenkoekenboot mee.

Voor een up to date overzicht van vertrektijden en dagen van Splashtours, klik hier!

Dit arrangement bestaat uit:
  • Stadstour met Splashtours van 60 minuten
  • 75 Minutenvaart met Pannenkoekenboot Rotterdam, inclusief onbeperkt pannenkoeken eten
Voorwaarden:
  • Alleen geldig op de dag van de Splashtour
  • Alleen verkoop via Splashtours online ticketsysteem
  • Voor informatie over de vertrektijden van de 75 minutenvaart met Pannenkoekenboot Rotterdam, klik hier
  • De reservering bij Pannenkoekenboot Rotterdam wordt gedaan door Splashtours. Per e-mail wordt er een tweede e-ticket verzonden voor de pannenkoekenvaart
Pannenkoekenboot Rotterdam

Varen… én onbeperkt pannenkoeken eten! Dit is het hele jaar door mogelijk aan boord van de Pannenkoekenboot in Rotterdam. In een ongedwongen sfeer kun je onbeperkt genieten van het pannenkoekenbuffet, terwijl de indrukwekkende skyline van Rotterdam aan je voorbij komt. Op het buffet staan naturel-, appel- en spekpannenkoeken én allerlei gerechten om de pannenkoeken mee te garneren, zoals kaas, ham, vruchtjes, jam en appelmoes. Speciaal voor onze jonge gasten is er in het ruim van de Pannenkoekenboot een grote ballenbak, zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen.

www.pannenkoekenboot.nl

Route

De route van Splashtours is zorgvuldig samengesteld zodat je het beste en het mooiste te zien krijgen van Rotterdam. Voor meer informatie over de route, kijk op de pagina Route Splashtours

Combineren

Splashtours is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de Splashtour wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert hoe meer korting je ontvangt. Let op! Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

De online korting is geldig op doordeweekse dagen, met uitzondering van feestdagen.

Vertrek locatie

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Vertrek locatie en parkeren

Boek nu online


Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij €5,85 administratiekosten in rekening brengen.

Boek nu

Cash Free

Vanaf heden kan betalen op onze locatie (restaurant De Zwarte Zwaan) alleen met pin of een credit card.

Afsluiting Maastunnel

Vanaf 3 juli 2017 tot de zomer van 2019 gaat de Maastunnel van noord naar zuid dicht. De Maastunnel is inmiddels 75 jaar en toe aan een grondige renovatie.

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam, kijk op www.maastunnel.nl

Cadeaubonnen

Splashtours cadeau doen of op zoek naar een leuke souvenir? Dan ben je op het goede adres! Bestel hier je merchandise als aandenken aan een dagje Rotterdam.

Bestel hier

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug