SS Rotterdam & Splashtours

Prijzen

Volwassene

Online €34,50 Normaal €12,50 + €26,50 = €39,00 Je bespaart dus €4,50

Kinderen t/m 11 jaar

Online €22,00 Normaal € 7,50 + €18,00 = €25,50 Je bespaart dus €3,50

Kinderen t/m 3 jaar betalen €18,00 voor de Splashtour

Boek nu online

Het ss Rotterdam is het grootste passagiersschip dat ooit in Nederland werd gebouwd. Het stoomschip is volledig gerestaureerd en terug in haar thuishaven Rotterdam. Het ss Rotterdam is het vijfde schip met die naam, dat door de Holland Amerika Lijn in de vaart werd gebracht. Liefhebbers van geschiedenis en scheepvaart halen hun hart op bij een bezoek aan het stoomschip. Het ss Rotterdam ligt in Katendrecht naast de plek waar Splashtours te water gaat. Met deze combinatie zie je het ss Rotterdam dus van alle kanten.

Boek het combinatieticket ss Rotterdam & Splashtours online tegen een aantrekkelijk voordeel.

Voor een up to date overzicht van vertrektijden en dagen van Splashtours, klik hier!

Dit arrangement bestaat uit;
  • Splashtour van 60 minuten
  • Audiotour Uitwaaien & Zwaaien op het ss Rotterdam
Voorwaarden:
  • Alleen geldig op de dag van de Splashtour
  • Alleen verkoop via Splashtours online ticketsysteem
  • Kinderen tot 4 jaar zijn gratis bij het ss Rotterdam
  • Geen reservering bij het ss Rotterdam  nodig
  • De laatste audiotour op het ss Rotterdam start om 16:00 uur. Voor de openingstijden van het ss Rotterdam, klik hier
  • Vervoer tussen beide attracties is op eigen gelegenheid
Het ss Rotterdam

Maak kennis met het legendarische schip het ss Rotterdam met de Uitwaaien & Zwaaien tour. Bij deze tour bezoek je onder andere de boeg en de brug, neem je een kijkje in het stuurhuis en alle achterliggende ruimten en kom je op de voormalige sportdekken en de achtersteven. Ook kun je rondkijken in de kaartenkamer, de radiokamer en de kapiteinshut. Deze tour geeft je een blik achter de schermen waardoor je een beeld krijgt van hoe het leven aan boord er vroeger uitzag. Aan de hand van een audiofoon en een plattegrond van het schip loop je in je eigen tempo de route van de rondleiding (zonder gids). Deze tour vindt grotendeels buiten plaats en duurt ongeveer 1 uur. Voor kinderen is er een speciale audio-tour beschikbaar.

Route

De route van Splashtours is zorgvuldig samengesteld zodat je het beste en het mooiste te zien krijgt van Rotterdam. Voor meer informatie over de route, kijk op de pagina Route Splashtours

Combineren

Splashtours is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je Splashtours wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert hoe meer korting je ontvangt. Let op! Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Vertrek locatie

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Vertrek locatie en parkeren

Boek nu online


Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij €5,85 administratiekosten in rekening brengen.

Boek nu

Euromast - Euroscoop gesloten

Let op! De Euroscoop (rond draaiende lift) van de Euromast is momenteel gesloten. Het platform en het restaurant zijn wel bereikbaar en open.

Cash Free

Vanaf heden kan betalen op onze locatie (restaurant De Zwarte Zwaan) alleen met pin of een credit card.

Afsluiting Maastunnel

Vanaf 3 juli 2017 tot de zomer van 2019 gaat de Maastunnel van noord naar zuid dicht. De Maastunnel is inmiddels 75 jaar en toe aan een grondige renovatie.

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam, kijk op www.maastunnel.nl

Cadeaubonnen

Splashtours cadeau doen of op zoek naar een leuke souvenir? Dan ben je op het goede adres! Bestel hier je merchandise als aandenken aan een dagje Rotterdam.

Bestel hier

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug