Euromast & Splashtours

Prijzen

Per volwassene

Online €33,00 Normaal €9,75 + €26,50 = €36,25 Je bespaart dus €3,25

Per kind (4 t/m 11 jaar)

Online €22,50 Normaal €6,25 + €18,00 = €24,25 Je bespaart dus €1,75

Voor kinderen t/m 3 jaar moet een aparte reservering worden gemaakt en betalen €18,00 voor de Splashtour

Boek nu online

Een dagje Rotterdam is niet compleet zonder een bezoek aan de Euromast. Met Splashtours zie je de stad vanaf het land en over water. Wanneer je de mast op gaat bekijk je Rotterdam ook nog eens van grote hoogte. Wie Rotterdam goed wil bekijken boekt het combinatieticket!

De opstapplaats van Splashtours vind je aan de voet van de Euromast, op de Parkhaven. Dus naast voordelig is een combinatie ook nog eens bijzonder makkelijk en goed te organiseren. Vanaf de Parkhaven loop je zo het Euromastpark in. Het is hier goed toeven. Bezoek het Euromastpark om je dagje Rotterdam compleet te maken.

Bezoek voor of na Splashtours de Euromast tegen een aantrekkelijk voordeel!

Voor een up to date overzicht van vertrektijden en dagen van Splashtours, klik hier!

Dit arrangement bestaat uit;
  • Tour van 60 minuten met Splashtours
  • Bezoek aan de Euromast
Voorwaarden:
  • Alleen geldig op de dag van de Splashtour
  • Alleen verkoop via Splashtours online ticketsysteem
  • Kinderen tot 4 jaar zijn gratis bij de Euromast
  • Geen reservering bij de Euromast nodig
  • LET OP: Voor de openingstijden van de Euromast verwijzen wij je naar  www.euromast.nl
  • De Euroscoop is geopend afhankelijk van weers-en technische omstandigheden. (Bij sluiting wordt er geen geld teruggegeven)
  • Indien je gaat dineren op de Euromast met 12 personen of meer, dan is een entree ticket voor de Euromast niet nodig
Euromast

De liften van de Euromast brengen je in een recordtempo naar de uitzichtplatforms. Daar zie je de volle omvang van de havens, de skyline van de stad en beroemdheden als de Kuip, Hotel New York en de Erasmusbrug. Bij helder weer kun je vanaf de Euromast wel 30 km ver kijken en zie je Delft, Dordrecht en Hoek van Holland liggen. Wil je het nog hoger opzoeken? Stap in de Euroscoop naar 185 meter voor een spectaculair tochtje 360° Rotterdam.

Route

De route van Splashtours is zorgvuldig samengesteld zodat je het beste en het mooiste te zien krijgen van Rotterdam. Voor meer informatie over de route, kijk op de pagina Route Splashtours

Combineren

Splashtours is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de Splashtour wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert hoe meer korting je ontvangt. Let op! Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

De online korting is geldig op doordeweekse dagen, met uitzondering van feestdagen.

Vertrek locatie

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Vertrek locatie en parkeren

Boek nu online


Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij €5,85 administratiekosten in rekening brengen.

Boek nu

Euromast - Euroscoop gesloten

Let op! De Euroscoop (rond draaiende lift) van de Euromast is momenteel gesloten. Het platform en het restaurant zijn wel bereikbaar en open.

Cash Free

Vanaf heden kan betalen op onze locatie (restaurant De Zwarte Zwaan) alleen met pin of een credit card.

Afsluiting Maastunnel

Vanaf 3 juli 2017 tot de zomer van 2019 gaat de Maastunnel van noord naar zuid dicht. De Maastunnel is inmiddels 75 jaar en toe aan een grondige renovatie.

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam, kijk op www.maastunnel.nl

Cadeaubonnen

Splashtours cadeau doen of op zoek naar een leuke souvenir? Dan ben je op het goede adres! Bestel hier je merchandise als aandenken aan een dagje Rotterdam.

Bestel hier

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug