Midgetgolf & Splashtours

Prijzen

Volwassene

Combiticket €31,00 Normaal €7,00 + €26,50 = €33,50 Je bespaart dus €2,50

Kinderen t/m 11 jaar

Combiticket €23,00 Normaal € 7,00 + € 18,00 = €25,00 Je bespaart dus €2,00

Kinderen t/m 3 jaar betalen €18,00 voor de Splashtour

Boek nu online

Op een mooie dag is het goed ontspannen bij Midget Golfbaan Parkhaven. De enige Midgetgolf van Rotterdam vind je gewoon naast Splashtours aan de parkhaven. Sla je slag en combineer beide attracties op een dag. Kun jij een bal goed raken en is geen hole voor jou te ingewikkeld? Laat het zien bij Midget Golfbaan parkhaven.

Bezoek voor of na je Splashtour Midgetgolfbaan Parkhaven tegen een aantrekkelijk voordeel.

Voor een up to date overzicht van vertrektijden en dagen van Splashtours, klik hier!

Dit arrangement bestaat uit;
  • Tour van 60 minuten met Splashtours
  • Midgetgolfen (+/- 75 minuten)
Voorwaarden:
  • Alleen geldig op de dag van de Splash tour
  • Alleen verkoop via Splashtours online ticketsysteem
  • Kinderen tot 4 jaar zijn gratis bij Midget Golfbaan Parkhaven
  • Geen reservering bij Midget Golfbaan Parkhaven nodig
  • Let op! Kijk op www.midgetgolfparkhaven.nl  voor de actuele openingstijden. Midgetgolfbaan Parkhaven is in de winter gesloten.
Midgetgolf Parkhaven

De midgetgolfbaan ligt op een prachtige, rustige plek aan de Parkhaven Rotterdam en heeft 18 holes. Verscholen tussen het groen, naast het schitterende Park en aan de voet van de Euromast is het gezellig midgetgolfen of lekker genieten van een hapje en een drankje op het zonnige terras. Op de menukaart van de Midget Golfbaan Parkhaven vind je altijd iets voor een heerlijke lunch, diner of gewoon een tussendoortje na een inspannend rondje midgetgolf.

Route

De route van Splashtours is zorgvuldig samengesteld zodat je het beste en het mooiste te zien krijgt van Rotterdam. Voor meer informatie over de route, kijk op de pagina Route Splashtours

Combineren

Splashtours is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je Splashtours wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert hoe meer korting je ontvangt. Let op! Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Vertrek locatie

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Vertrek locatie en parkeren

Boek nu online


Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij €5,85 administratiekosten in rekening brengen.

Boek nu

Koningsdag

Op Koningsdag, donderdag 27 april, hebben wij op verschillende tijden een Splashtour.

Reserveer vooraf zodat u zeker bent dat u op deze dynamische manier Rotterdam kunt verkennen.

Reserveer hier

Actueel

Vanwege wegwerkzaamheden in Rotterdam kan het zijn dat je langer onderweg bent dan normaal. Plan je reis voor vertrek en zorg ervoor dat je op tijd bent.

1 mei - Dag v.d. arbeid

Op maandag 1 mei, dag van de arbeid, hebben wij op verschillende tijden een Splashtour.

Reserveer vooraf zodat u zeker bent dat u op deze dynamische manier Rotterdam kunt verkennen.

Cadeaubonnen

Splashtours cadeau doen of op zoek naar een leuke souvenir? Dan ben je op het goede adres! Bestel hier je merchandise als aandenken aan een dagje Rotterdam.

Bestel hier

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief