Je bent nu hier Splashtours Rotterdam > Veiligheid & Gehandicapten

Veiligheid & Gehandicapten

Het veiligheidsaspect is de rode draad in de bedrijfsvoering van Splashtours, de veiligheid van Splashtours is een voorwaarde voor de continuïteit van het bedrijf. De amfibie is goedgekeurd door de Nederlandse Scheepvaart Inspectie, voorzien van certificaten van Lloyds en de Rijksdienst voor Wegverkeer.

De amfibie is uitgerust met alle benodigde veiligheidsvoorwaarden. De bemanning van Splashtours is opgeleid tot bedrijfshulpverlener. Deze opleiding bestaat uit brand bestrijding, ontruimingen, reanimatie en eerste hulp bij ongelukken. Daarnaast krijgt de bemanning steeds bijscholingen om ten alle tijden de passagiers in veiligheid te brengen.

veiligheidBehalve dat Splashtours zelf veel moeite in de veiligheid stopt, zijn er natuurlijk tal van eisen en wetten waaraan Splashtours moet voldoen, hieronder een aantal vereisten.

  • Regels voor de buschauffeur
  • Regels voor de busondernemer
  • Regels voor de bus
  • Regels scheepvaartinspectie

 

Gehandicapten

De Splashtours bus is helaas niet rolstoelvriendelijk. Om de bus te betreden moet u in staat zijn om een trap (met touwleuning) op te gaan met ongeveer tien treden. Er is een matroos aanwezig die u hiermee kunt helpen.

Rolstoelen en rollators kunnen veilig worden gestald aan boord van de Zwarte Zwaan, recht tegenover de opstapplaats van Splashtours, op de Parkhaven 9.

Boek nu

Koningsdag

Op Koningsdag, donderdag 27 april, hebben wij op verschillende tijden een Splashtour.

Reserveer vooraf zodat u zeker bent dat u op deze dynamische manier Rotterdam kunt verkennen.

Reserveer hier

Actueel

Vanwege wegwerkzaamheden in Rotterdam kan het zijn dat je langer onderweg bent dan normaal. Plan je reis voor vertrek en zorg ervoor dat je op tijd bent.

1 mei - Dag v.d. arbeid

Op maandag 1 mei, dag van de arbeid, hebben wij op verschillende tijden een Splashtour.

Reserveer vooraf zodat u zeker bent dat u op deze dynamische manier Rotterdam kunt verkennen.

Cadeaubonnen

Splashtours cadeau doen of op zoek naar een leuke souvenir? Dan ben je op het goede adres! Bestel hier je merchandise als aandenken aan een dagje Rotterdam.

Bestel hier

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief