Je bent nu hier Splashtours Rotterdam > Splashtours Route

Splashtours Route

De Splashtours route is zorgvuldig samengesteld zodat je het beste en het mooiste te zien krijgt van Rotterdam. Dit geldt voor de route over land en de route over water.

In de bus wordt er middels een GPS tracking relevante informatie gegeven over de gebouwen, de havens en bezienswaardigheden. Dit wordt gedaan in de Nederlandse en Engelse taal.

Rotterdam is een stad met veel festivals, evenementen, wegwerkzaamheden en andere activiteiten waardoor de route soms moet worden aangepast. Kijk daarom altijd voor de meest actuele informatie omtrent tijden en opstapplaats vlak voor vertrek op onze website.

* Onder voorbehoud van verkeersdrukte of stremmingen

Naast Splashtours kun je bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een wandeltour, een Segway tour of een Sightseeing tour. Op de volgende plattegrond zijn de verschillende routes te zien. Maak je ideale combinatie en beleef Rotterdam!

Boek nu

Cash Free

Vanaf heden kan betalen op onze locatie (restaurant De Zwarte Zwaan) alleen met pin of een credit card.

Afsluiting Maastunnel

Vanaf 3 juli 2017 tot de zomer van 2019 gaat de Maastunnel van noord naar zuid dicht. De Maastunnel is inmiddels 75 jaar en toe aan een grondige renovatie.

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam, kijk op www.maastunnel.nl

Cadeaubonnen

Splashtours cadeau doen of op zoek naar een leuke souvenir? Dan ben je op het goede adres! Bestel hier je merchandise als aandenken aan een dagje Rotterdam.

Bestel hier

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug