Je bent nu hier Splashtours Rotterdam > Splashtours Route

Splashtours Route

De Splashtours route is zorgvuldig samengesteld zodat je het beste en het mooiste te zien krijgen van Rotterdam. Dit geld voor de route over land en de route over water.

In de bus wordt er middels een GPS tracking relevantie informatie gegeven over de gebouwen, de havens en bezienswaardigheden. Dit wordt gedaan in de Nederlandse en Engelse taal.

Rotterdam is een stad met veel festivals, evenementen, wegwerkzaamheden en andere activiteiten waardoor de route soms moet worden aangepast. Kijk daarom altijd voor de meest actuele informatie omtrent tijden en opstapplaats vlak voor vertrek op onze website.

* Onder voorbehoud van verkeersdrukte of stremmingen

Naast Splashtours kun je bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een wandeltour, een Segway tour of een Sightseeing tour. Op de volgende plattegrond zijn de verschillende routes te zien. Maak je ideale combinatie en beleef Rotterdam!

Boek nu

Koningsdag

Op Koningsdag, donderdag 27 april, hebben wij op verschillende tijden een Splashtour.

Reserveer vooraf zodat u zeker bent dat u op deze dynamische manier Rotterdam kunt verkennen.

Reserveer hier

Actueel

Vanwege wegwerkzaamheden in Rotterdam kan het zijn dat je langer onderweg bent dan normaal. Plan je reis voor vertrek en zorg ervoor dat je op tijd bent.

1 mei - Dag v.d. arbeid

Op maandag 1 mei, dag van de arbeid, hebben wij op verschillende tijden een Splashtour.

Reserveer vooraf zodat u zeker bent dat u op deze dynamische manier Rotterdam kunt verkennen.

Cadeaubonnen

Splashtours cadeau doen of op zoek naar een leuke souvenir? Dan ben je op het goede adres! Bestel hier je merchandise als aandenken aan een dagje Rotterdam.

Bestel hier

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief