Je bent nu hier Splashtours Rotterdam > Familie uitje Rotterdam

Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Familie uitje Rotterdam

Het is mogelijk om de Splashtours-ervaring in te zetten voor speciale gelegenheden zoals bijvoorbeeld jubilea, verjaardagsfeestjes en familie uitjes. De amfibiebus kan ook worden opgenomen als excursie. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om gebruik te maken de verschillende combinatietickets die Splashtours te bieden heeft voor uw familie uitje in Rotterdam.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Het familie uitje met Splashtours is uit te breiden met tal van combinaties en arrangementen. Lunch, diner, high tea of koffie met gebak wordt aangeboden met restaurant de Zwarte Zwaan. Gelegen direct naast de opstapplaats van Splashtours aan de Parkhaven.

Daarnaast heeft Splashtours arrangementen en combinaties met de leukste attracties in Rotterdam. Het ideale familie uitje in Rotterdam begint dan ook met Splashtours. Want met Splashtours ga je nooit het schip in.

Voor het exclusief afhuren van de bus heeft Splashtours speciale tarieven.

Mail voor meer informatie of een offerte op maat info@splashtours.nl. Wij denken graag met u mee bij het organiseren en samenstellen van uw familie uitje in Rotterdam met Splashtours. Bel gerust met 010-4369491

Kijk ook eens op www.zwartezwaanevents.nl voor nog meer wateravontuur!

Zwarte Zwaan  Events verzorgt elk denkbaar wateravontuur voor uitjes. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen.  Van een uniek rondje Rotterdam tot actie & sensatie en van hilarische spellen tot vergaderarrangementen. Zwarte Zwaan Events komt in actie voor elk groep en elk budget.

Een tour met Splashtours kan goed worden gecombineerd met andere activiteiten, een lunch, diner of borrel.

 

Boek nu

Afsluiting Maastunnel

Vanaf 3 juli 2017 tot de zomer van 2019 gaat de Maastunnel van noord naar zuid dicht. De Maastunnel is inmiddels 75 jaar en toe aan een grondige renovatie.

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam, kijk op www.maastunnel.nl

Cadeaubonnen

Splashtours cadeau doen of op zoek naar een leuke souvenir? Dan ben je op het goede adres! Bestel hier je merchandise als aandenken aan een dagje Rotterdam.

Bestel hier

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug