Sightseeing & Splashtours

Prijzen

Per volwassene

Online €30,00 Normaal €26,50 + €17,50 = €44,00 Je bespaart dus €14,00

Kinderen 4 t/m 11 jaar

Online €20,00 Normaal €12,50 + €18,00 = €30,50 Je bespaart dus €10,50

Kinderen t/m 3 jaar betalen €18,00 voor de Splashtour

Boek nu online

Heb je nog geen genoeg van Rotterdam? Kies dan voor een combinatie met Sightseeing Rotterdam. Deze bus neemt je mee langs de indrukwekkende Markthal, de spraakmakende Kubuswoningen, het imposante nieuwe Centraal Station en de Euromast. Laat je haren wapperen in de wind wanneer je in de cabriobus flaneert door de binnenstad.

Combineer dan een tour met Sightseeing Rotterdam en Splashtours. Variatie gegarandeerd!

Voor een up to date overzicht van vertrektijden en dagen van Splashtours, klik hier!

Dit arrangement bestaat uit;
 • 75 minuten sightseeing in een cabriobus
 • 60 minuten stadstour in de Splashbus
Voorwaarden:
  • Alleen geldig op de dag van de Splashtour
  • Alleen verkoop via Splashtours online ticketsysteem
  • Voor informatie over de vertrektijden van Sightseeing Rotterdam, klik hier
  • De reservering bij Sightseeing Rotterdam wordt gedaan door Splashtours. Per e-mail wordt er een tweede e-ticket verzonden voor de Sightseeing Tour.
  • Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis bij Sightseeing Rotterdam en kunnen bij de ouders op schoot zitten
Sightseeing Rotterdam

Spot de highlights van Rotterdam met Sightseeing Rotterdam. Stap in bij Sightseeing Rotterdam en ontdek Rotterdam in stijl. Met de cabriobus rij je langs de hoogtepunten en belangrijkste bezienswaardigheden van Rotterdam. Met deze audio guided sightseeing tour zie je Rotterdam in vogelvlucht. Voel je vrij in de cabriobus!

Audio talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Rotterdams

www.sightseeingrotterdam.nl

Route

De route van Splashtours is zorgvuldig samengesteld zodat je het beste en het mooiste te zien krijgt van Rotterdam. Voor meer informatie over de route, kijk op de pagina Route Splashtours

Combineren

Splashtours is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je Splashtours wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert hoe meer korting je ontvangt. Let op! Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Vertrek locatie

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Vertrek locatie en parkeren

Boek nu online


Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij €5,85 administratiekosten in rekening brengen.

Boek nu

Koningsdag

Op Koningsdag, donderdag 27 april, hebben wij op verschillende tijden een Splashtour.

Reserveer vooraf zodat u zeker bent dat u op deze dynamische manier Rotterdam kunt verkennen.

Reserveer hier

Actueel

Vanwege wegwerkzaamheden in Rotterdam kan het zijn dat je langer onderweg bent dan normaal. Plan je reis voor vertrek en zorg ervoor dat je op tijd bent.

1 mei - Dag v.d. arbeid

Op maandag 1 mei, dag van de arbeid, hebben wij op verschillende tijden een Splashtour.

Reserveer vooraf zodat u zeker bent dat u op deze dynamische manier Rotterdam kunt verkennen.

Cadeaubonnen

Splashtours cadeau doen of op zoek naar een leuke souvenir? Dan ben je op het goede adres! Bestel hier je merchandise als aandenken aan een dagje Rotterdam.

Bestel hier

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief