Segway & Splashtours

Prijzen

Volwassene

Online €67,25 Normaal €26,50 + €47,50 = €74,00 Je bespaart dus €6,75

Segway Rotterdam is geschikt vanaf 16 jaar. Kinderen betalen dus alleen €18,00 voor de Splashtour en jongeren van 13, 14 of 15 jaar betalen €26,50 voor de Splashtour.

Boek nu online

Een ervaren gids neemt je, na een handige instructie, mee op pad. Je toert langs de must sees van Rotterdam op  een uniek vervoersmiddel.  Geen brug is meer te hoog en geen kade te lang. Segway & Splashtours is een unieke ervaring voor groepen, toeristen en voor jou!

Combineer je Segway tour met de stadstour van Splashtours. Met deze combinatie zie en beleef je Rotterdam compleet!

Voor een up to date overzicht van vertrektijden en dagen van Splashtours, klik hier!

Dit arrangement bestaat uit;
  • Tour van 60 minuten met Splashtours
  • Segway Erasmusbrug Tour van 75 minuten
Voorwaarden:
  • Alleen geldig op de dag van de Splashtour
  • Alleen verkoop via Splashtours online ticketsysteem
  • Voordat je met Segway Rotterdam op stap gaat dient het vrijwaringsformulier getekend te zijn. Lees deze goed door voor o.a. de gezondheidsvoorwaarden.
  • Voor informatie over de vertrektijden van Segway Rotterdam, klik hier
  • De reservering bij Segway Rotterdam wordt gedaan door Splashtours. Per e-mail wordt er een tweede e-ticket verzonden voor de Segway Tour.

www.segwayrotterdam.nl

Segway Rotterdam

Beweeg je door Rotterdam op een Segway. Met dit unieke vervoersmiddel bedwing je de Erasmusbrug met gemak en maak je kilometers zonder moeite. Vind je balans en word één met je omgeving. Onthaast en geniet van de prachtige skyline van Rotterdam. Met een Segway door de stad wordt sightseeing dynamisch en ontspannen.

Route

De route van Splashtours is zorgvuldig samengesteld zodat je het beste en het mooiste te zien krijgen van Rotterdam. Voor meer informatie over de route, kijk op de pagina Route Splashtours

Combineren

Splashtours is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de Splashtour wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert hoe meer korting je ontvangt. Let op! Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

De online korting is geldig op doordeweekse dagen, met uitzondering van feestdagen.

Vertrek locatie

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Vertrek locatie en parkeren

Boek nu online


Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij € 25 administratiekosten in rekening brengen.

Boek nu

Cash Free

Vanaf heden kan betalen op onze locatie (restaurant De Zwarte Zwaan) alleen met pin of een credit card.

Afsluiting Maastunnel

De Maastunnel is gesloten van noord naar zuid tot het najaar van 2019. Houd rekening met extra reistijd!

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam, kijk op www.maastunnel.nl.

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief