Paasbrunch & Splashtours

Prijzen

Per volwassene

Online €51,00

Per kind (3 t/m 11 jaar)

Online €33,00

Paasspecial

Volwassene €54,50 Kind (4 t/m 11 jaar) €35,00

De brunch is voor kinderen t/m 2 jaar gratis. Kinderen t/m 2 jaar betalen alleen €18,00 voor de Splashtours. Hiervoor moet een aparte reservering worden gemaakt.

Boek nu online

Pasen vier je dit jaar bij restaurant De Zwarte Zwaan. Bevangen door de lentekriebels ontvangen wij je vrolijk voor een heerlijke Paasbrunch of diner. Maak je dagje uit compleet door een combinatie met Splashtours te boeken.

De Paasbrunch

Op Eerste Paasdag serveert De Zwarte Zwaan een uitgebreide Paasbrunch voor het hele gezin. Van 11:30 tot 14:30 uur kun je onbeperkt genieten van het uitgebreide buffet. Heerlijk ontspannen met familie of vrienden omdat ook de kinderen genieten.

  • Zondag 16 april, van 11:30 tot 14:30 uur

Bekijk hier het brunch menu

Dit arrangement is inclusief:
  • Splashtours
  • Paasbrunch
Voorwaarden;
  • Alleen geldig op 1e Paasdag 2017
  • Voor informatie over de openingstijden van het restaurant, klik hier
  • Alleen verkoop via Splashtours online ticketsysteem
  • Geen aparte reservering nodig bij restaurant De Zwarte Zwaan. Er wordt een tafel gereserveerd voor de Paasbrunch van 11:30 tot 14:30 uur.

www.zwartezwaanrotterdam.nl

Restaurant De Zwarte Zwaan

Maak van je brunch een beleving bij restaurant De Zwarte Zwaan. Restaurant De Zwarte Zwaan is de ultieme locatie om te eten in Rotterdam. Door de bijzondere inrichting maar ook door de ongedwongen sfeer. Hier kan worden gezongen, gelachen, gedanst en geproost met spectaculair uitzicht op de Maas!

Paasspecial
Route

De route van Splashtours is zorgvuldig samengesteld zodat je het beste en het mooiste te zien krijgt van Rotterdam. Voor meer informatie over de route, kijk op de pagina Route Splashtours

Combineren

Splashtours is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je Splashtours wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert hoe meer korting je ontvangt. Let op! Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Vertrek locatie

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Vertrek locatie en parkeren

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu

Vertrektijden

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid!

Klik hier

Vul hier je gegevens in en wij bellen je terug

Bel me terug

Afsluiting Maastunnel

De Maastunnel is gesloten van noord naar zuid tot het najaar van 2019. Houd rekening met extra reistijd!

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam, kijk op www.maastunnel.nl.