Onbeperkt BBQ & Splashtours

Prijzen

Volwassenen:

Online incl. € 2,00 korting € 51,00

Kinderen van 0 t/m 11 jaar:

Online incl. € 2,00 korting € 32,50

De drankjes zijn exclusief.

Boek nu online

Trek gekregen na de spectaculaire splash in de Maas? Strijk neer op het gezellige terras van de Midget Golfbaan Parkhaven voor een overheerlijke barbecue! Elke zaterdag en zondag schuif je gemakkelijk aan om onbeperkt te genieten van het barbecuebuffet. Op de Green Egg wordt vlees, kip en vis voor je bereid en daarnaast is er stokbrood met kruidenboter, salades, groenten en natuurlijk verschillende sausjes. Er is voor ieder wat wils. Of je nu met familie, vrienden of collega’s bent, onbeperkt barbecueën is ontspannen genieten!

Splashtours combineer je gemakkelijk met de barbecue. Reserveer dit arrangement online en ontvang direct een leuke korting!

TIP: Dit arrangement is ook mogelijk op 1e Paasdag (zondag 21 april 2019)!

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid. 
Dit arrangement bestaat uit:
  • Eén uur Splashtours
  • Onbeperkt barbecueën excl. drank (gedurende 2 uur)
Belangrijk:
  • Barbecueën kan iedere zaterdag en zondag van 17.00 tot 20.00 (doordeweeks ook mogelijk voor groepen vanaf 20 personen).
  • De barbecue vindt plaats bij de Midget Golfbaan Parkhaven, op slechts 2 minuten loopafstand van de opstapplaats van Splashtours. Je hoeft alleen maar de straat over te steken!
  • Alleen geldig op de dag van de Splashtour.
  • Alleen verkoop via Splashtours online ticketsysteem.
  • Het nuttigen van eigen consumpties is helaas niet toegestaan.
Combineren:

Dit arrangement is verder uit te breiden met een andere activiteit, zoals met Lasergame, Midgetgolf, Segway of een Escape Room. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties je de golfsessie wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven.

Reserveren

Wij raden je aan om dit arrangement direct online te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Locatie:

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen. De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Vertrek locatie en parkeren. 

De barbecue vindt plaats bij de Midget Golfbaan Parkhaven, op slechts 2 minuten loopafstand van Splashtours. Je hoeft alleen maar de straat over te steken!

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Beschikbaarheid & Reserveren

Splashtours vol?

Vaar mee met River Cruise Rotterdam langs de skyline. Een live guide vertelt over alle ins en outs van Rotterdam!

Meer info & tickets

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug