Maritiem Museum & Splashtours

Prijzen

Volwassene

Combiticket €35,50 Normaal €12,50 + €26,50 = €39,00 Je bespaart dus € 3,50

Kinderen t/m 11 jaar

Combiticket €24,00 Normaal €9,00 + €18,00 = €27,00 Je bespaart dus €3,00

Prijzen 2018

Per volwassene €35,50 Per kind (4 t/m 11) €24,00

Kinderen t/m 3 jaar betalen €18,00 voor Splashtours

Boek nu online

Het Maritiem Museum Rotterdam is het leukste museum van de stad. Je vind hier alles over Maritiem Rotterdam. Het blijft echter niet alleen bij kijken bij het Maritiem Museum. Je stapt hier letterlijk binnen in een Maritieme wereld en beleeft alle aspecten. Of je nu van geschiedenis houdt, een zwak hebt voor de haven of gek bent van varen en schepen. Het Maritiem Museum Rotterdam boeit jong en oud.

Reserveer het combinatieticket Maritiem Museum & Splashtours online tegen een aantrekkelijk voordeel.

Voor een up to date overzicht van vertrektijden en dagen van Splashtours, klik hier!

Dit arrangement bestaat uit;
  • Tour van 60 minuten met Splashtours
  • Bezoek aan het Maritiem Museum
Voorwaarden:
  • Alleen geldig op de dag van de Splashtour
  • Alleen verkoop via Splashtours online ticketsysteem
  • Kinderen tot 4 jaar zijn gratis bij het Maritiem Museum
  • Geen reservering bij Maritiem Museum nodig
  • LET OP: Voor de openingstijden van het Maritiem museum verwijzen wij u naarwww.maritiemmuseum.nl Het Maritiem Museum is gesloten op maandag, Nieuwjaarsdag, Koningsdag en 1e Kerstdag.
Tijdens de Wereld Haven Dagen op 2 en 3 september is het Maritiem Museum gratis toegankelijk. Een combinatie ticket is dan niet nodig.
Maritiem Museum Rotterdam

Vanuit het bruisend hart van Rotterdam komt in het Maritiem Museum de maritieme wereld van vroeger, vandaag en morgen tot leven voor jong en oud. Een leuk en leerzaam museumuitje voor het hele gezin met veel aandacht voor interactie, spel en de belevingswereld van kinderen van 4 tot 12 jaar. Ontdek de Rotterdamse haven in de multimedia expo ‘MainPort Live’, leer navigeren op zee met de kaart van Mercator op de tentoonstelling ‘Recht zo die gaat!’ en ontdek alles over een vakantie met een cruiseschip op ‘Zeekastelen’. Voor de allerjongste bezoekers van 4 tot 10 jaar is er de populaire kinder-doe-tentoonstelling Professor Plons waar kinderen spelenderwijs alles leren over de maritieme wereld en de haven.

Route

De route van Splashtours is zorgvuldig samengesteld zodat je het beste en het mooiste te zien krijgen van Rotterdam. Voor meer informatie over de route, kijk op de pagina Route Splashtours

Combineren

Splashtours is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de Splashtour wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert hoe meer korting je ontvangt. Let op! Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

De online korting is geldig op doordeweekse dagen, met uitzondering van feestdagen.

Vertrek locatie

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Vertrek locatie en parkeren

Boek nu online


Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij €5,85 administratiekosten in rekening brengen.

Boek nu

Euromast - Euroscoop gesloten

Let op! De Euroscoop (rond draaiende lift) van de Euromast is momenteel gesloten. Het platform en het restaurant zijn wel bereikbaar en open.

Cash Free

Vanaf heden kan betalen op onze locatie (restaurant De Zwarte Zwaan) alleen met pin of een credit card.

Afsluiting Maastunnel

Vanaf 3 juli 2017 tot de zomer van 2019 gaat de Maastunnel van noord naar zuid dicht. De Maastunnel is inmiddels 75 jaar en toe aan een grondige renovatie.

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam, kijk op www.maastunnel.nl

Cadeaubonnen

Splashtours cadeau doen of op zoek naar een leuke souvenir? Dan ben je op het goede adres! Bestel hier je merchandise als aandenken aan een dagje Rotterdam.

Bestel hier

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug