Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

   Lunchen

   Prijzen

   Per persoon

   Koffietafel €12,50 Lunch menu €18,50 High Tea €21,50 Brunch buffet €24,50

   Offerte verzoek

   Tijdens je verblijf op de Parkhaven, kan er gebruikt worden gemaakt van de faciliteiten en de mogelijkheden van De Zwarte Zwaan. In dit restaurant kun je lekker lunchen, uitgebreid borrelen of heerlijk dineren. Hieronder tref je de mogelijkheden betreffende een brunch of lunch.

   Koffietafel

   Onbeperkt koffie en thee, melk en één glas jus d’orange. Een buffet met zowel harde als zachte broodjes en een krentenbol die kunnen worden belegd met gesorteerd hartig beleg, zoet beleg een kroket en boter. De lunch wordt afgesloten met een fruitschaal.

   Lunch menu

   Lunchen met een kop diverse koffie of thee, een glas melk en een glas jus d’orange. Een plank met diverse belegde broodjes, ‘soep van de dag’, een rundvlees kroket en een zoete afsluiter.

   High Tea

   Onbeperkt diverse koffie of thee en een etagère gevuld met een assortiment van belegde broodjes en een diversiteit aan zoetigheden.

   Brunch buffet

   Soep: Tomatensoep met runderballetjes, zure room en bosui.
   Koude gerechten: Gerookte zalm, carpaccio, eiersalade en een Griekse gemengde salade.
   Brood: Diverse luxe harde en zachte broodjes, krentenbol, croissants.
   Beleg: Jonge- en oude kaas, brie, roomkaas, divers zoet beleg, boter, ham, kipfilet en paté.
   Warme gerechten: Quiche lorraine, kroket, boeren-omelet (vegetarisch) en American pancakes met maple syrup.
   Dessert: Chocolade soesjes gevuld met room, mini appeltaart puntjes, mini muffins en een fruitschaal.

   Route

   De route van Splashtours is zorgvuldig samengesteld zodat je het beste en het mooiste te zien krijgen van Rotterdam. Voor meer informatie over de route, kijk op de pagina Route Splashtours

   Combineren

   Een lunch is goed te combineren met andere arrangementen. Bovendeks in de Zwarte Zwaan Rotterdam zit een restaurant en in de directe omgeving starten verschillende activiteiten. Hierdoor is de lunch snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met je mee!

   Reserveren

   Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus en kunt genieten van de online korting op combinaties.

   Liever op factuur betalen? Dat kan! Vraag een offerte aan en wij doen ons best om op je wensen in te spelen.

   Vertrek locatie

   De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen.

   De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Vertrek locatie en parkeren

   Naast de reguliere tours en combinaties levert Splashtours ook maatwerk aan groepen. Zo kun je de amfiebiebus inzetten als excursie of vervoersmiddel. Voor meer informatie over het exclusief afhuren van de Splashbus, kijk op de pagina Exclusieve tours

   Offerte verzoek


   Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij €5,85 administratiekosten in rekening brengen.

   Boek nu

   Afsluiting Maastunnel

   Vanaf 3 juli 2017 tot de zomer van 2019 gaat de Maastunnel van noord naar zuid dicht. De Maastunnel is inmiddels 75 jaar en toe aan een grondige renovatie.

   Voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam, kijk op www.maastunnel.nl

   Cadeaubonnen

   Splashtours cadeau doen of op zoek naar een leuke souvenir? Dan ben je op het goede adres! Bestel hier je merchandise als aandenken aan een dagje Rotterdam.

   Bestel hier

   Blijf op de hoogte

   Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

   Nieuwsbrief

   Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

   Bel me terug