Lunch & Splashtours

Prijzen

Volwassenen:

Online doordeweeks € 37,50 Online weekend € 39,50

Kinderen van 0 t/m 11 jaar:

Online doordeweeks € 29,50 Online weekend € 31,00

Boek nu online

Lekker op je gemak genieten van een lunch voor of na tour. Op ons gezellige terras wordt de lunch geserveerd. Erg makkelijk, Terras Parkhaven is tegenover de opstapplek van Splashtours aan de Parkhaven.

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid. 
Dit arrangement bestaat uit:
  • Eén uur Splashen
  • Een drankje naar keuze (Hollands assortiment)
  • Keuze uit het lunchmenu
Voorwaarden:
  • Alleen geldig op de dag van de Splashtour.
  • Alleen verkoop via Splashtours online ticketsysteem.
  • Voor informatie over de openingstijden van het restaurant, klik hier.
  • De lunch kan tot 17:00 uur worden geserveerd.
  • Wij gaan ervan uit dat je na de Splashtours aansluitend gaat lunchen. Mocht dit niet het geval zijn, laat ons dit dan weten per e-mail info@splashtours.nl of per telefoon 010-436 94 91
Terras Parkhaven

Je kunt op ons gezellige terras genieten van een lekkere lunch en het heerlijke weer. Het terras vindt je naast de Euromast bij Midget Golfbaan Parkhaven, Parkhaven 22. Reserveer een tafel of loop gezellig bij ons binnen.

Laat het weer het niet toe om op het terras te zitten, dan reserveren wij een tafel in ons gezellig Rotterdams café om de hoek, Café Ech Wel.

Route

De route van Splashtours is zorgvuldig samengesteld, zodat je het beste en het mooiste te zien krijgt van Rotterdam. Meer informatie over de route vind je hier.

Gidsen

Tijdens de tour is een gids aanwezig die je het een en ander vertelt over de stad Rotterdam.

Combineren

Splashtours is gemakkelijk uit te breiden met een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de Splashtour wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert, hoe meer korting je ontvangt. Let op: combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken, waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Vertreklocatie

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek tickets voor Rotterdam! Boek tickets voor Amsterdam!

Splashtours vol?

Vaar mee met River Cruise Rotterdam langs de skyline. Een live guide vertelt over alle ins en outs van Rotterdam!

Meer info & tickets

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug