Lunch & Splashtours

Prijzen

Volwassene

Online €41,15 Normaal €18,50 + €26,50 = €45,00 Je bespaart dus €3,85

Kinderen t/m 11 jaar

Online €23,00 Normaal €6,50 + €18,00 = €24,50 Je bespaart dus €1,50

Boek nu online

Maak je uitje in Rotterdam compleet met de combinatie Lunch & Splashtours bij restaurant De Zwarte Zwaan. Hier mag worden gelachen, gezongen en geproost. Dit alles natuurlijk met een prachtig uitzicht over de Maas.

Splashtours stopt en start bij restaurant De Zwarte Zwaan voor de deur, dus je kunt na je Splashtour zo aanschuiven voor de lunch. Reserveer dit arrangement online met een aantrekkelijk voordeel.

Voor een up to date overzicht van vertrektijden en dagen van Splashtours, klik hier!

Dit arrangement bestaat uit;
  • Eén uur Splashen
  • Lunch aan boord van De Zwarte Zwaan

De lunch bestaat uit: Een kop diverse koffie of thee, een glas melk en een glas jus d’orange. Een plank met diverse belegde broodjes, ‘soep van de dag’, een rundvlees kroket en een zoete afsluiter.

Kinderen krijgen een heerlijk kindermenu bestaande uit
: Frikandel, kipnuggets of vissticks met frietjes, komkommer en appelmoes en achteraf een waterijsje en grabbelen in de schatkist.

Voorwaarden;
   • Alleen geldig op de dag van de Splashtour
   • Alleen verkoop via Splashtours online ticketsysteem
   • Voor informatie over de openingstijden van het restaurant, klik hier
   • De lunch kan tot 17:00 uur worden geserveerd.
   • Geen aparte reservering nodig bij restaurant de Zwarte Zwaan. Zij gaan ervan uit dat je na de Splashtours aansluitend naar het restaurant gaat voor de lunch. Mocht dit niet het geval zijn, laat ons dit dan weten per e-mail info@splashtours.nl of per telefoon 010-436 94 91
Restaurant De Zwarte Zwaan

Maak van je lunch een beleving. Restaurant De Zwarte Zwaan is de ultieme locatie om te eten in Rotterdam. Door de bijzondere inrichting maar ook door de ongedwongen sfeer. Hier kan worden gezongen, gelachen, gedanst en geproost met spectaculair uitzicht op de Maas!

www.zwartezwaanrotterdam.nl

Route

De route van Splashtours is zorgvuldig samengesteld zodat je het beste en het mooiste te zien krijgt van Rotterdam. Voor meer informatie over de route, kijk op de pagina Route Splashtours

Combineren

Splashtours is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je Splashtours wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert hoe meer korting je ontvangt. Let op! Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Vertrek locatie

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Vertrek locatie en parkeren

Boek nu online


Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij €5,85 administratiekosten in rekening brengen.

Boek nu

Koningsdag

Op Koningsdag, donderdag 27 april, hebben wij op verschillende tijden een Splashtour.

Reserveer vooraf zodat u zeker bent dat u op deze dynamische manier Rotterdam kunt verkennen.

Reserveer hier

Actueel

Vanwege wegwerkzaamheden in Rotterdam kan het zijn dat je langer onderweg bent dan normaal. Plan je reis voor vertrek en zorg ervoor dat je op tijd bent.

1 mei - Dag v.d. arbeid

Op maandag 1 mei, dag van de arbeid, hebben wij op verschillende tijden een Splashtour.

Reserveer vooraf zodat u zeker bent dat u op deze dynamische manier Rotterdam kunt verkennen.

Cadeaubonnen

Splashtours cadeau doen of op zoek naar een leuke souvenir? Dan ben je op het goede adres! Bestel hier je merchandise als aandenken aan een dagje Rotterdam.

Bestel hier

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief