Kerstdiner & Splashtours

Prijzen

Volwassenen:

Combinatieprijs € 66,00

Kinderen van 3 t/m 11 jaar:

Combinatieprijs € 40,50

Het diner is voor kinderen t/m 2 jaar gratis. Kinderen t/m 2 jaar betalen alleen € 21,50 voor Splashtours. Hiervoor moet een aparte reservering worden gemaakt.

Boek nu online

Op zoek naar een origineel uitje op 1e of 2e Kerstdag? Dan is dit arrangement zeker iets voor jou! Na de Splashtour waarbij je een unieke tour beleeft, kun je genieten van een heerlijk diner bij restaurant De Zwarte Zwaan.

Het Kerstdiner bestaat uit een onbeperkt grillmenu inclusief drankjes. Op 1e Kerstdag wordt het Kerstdiner geserveerd van 16:00 uur tot en met 18:30 uur en van 19:30 uur tot en met 22:00 uur. Op 2e Kerstdag van 17:00 tot 19:00 uur. Het restaurant zal worden omgetoverd tot een waar kerstspektakel om de kerstsfeer ook hier naar voren te halen. Restaurant De Zwarte Zwaan ligt gelegen aan de Parkhaven en bevindt zich bij de plek waar de stadstour begint en eindigt.

Dit arrangement bestaat uit:
  • Eén uur Splashen
  • Onbeperkt grillmenu bij restaurant De Zwarte Zwaan

Bekijk hier het Kerstmenu.

Voorwaarden:
  • Alleen geldig op Eerste en Tweede Kerstdag.
  • Alleen op de bovenstaande tijden wordt het diner geserveerd.
  • Alleen verkoop via Splashtours online ticketsysteem.
  • Geen aparte reservering nodig bij De Zwarte Zwaan. U ontvangt een e-mail met daarin de bevestiging van de datum en het tijdstip van uw combinatie ticket.
Restaurant De Zwarte Zwaan

Maak van je diner een beleving. Restaurant De Zwarte Zwaan is de ultieme locatie om te eten in Rotterdam. Door de bijzondere inrichting maar ook door de ongedwongen sfeer. Hier kan worden gezongen, gelachen, gedanst en geproost met spectaculair uitzicht op de Maas!

Gidsen

Tijdens de tour is een gids aanwezig die je het een en ander vertelt over de stad Rotterdam.

Combineren

Splashtours is gemakkelijk uit te breiden met een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de Splashtour wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert, hoe meer korting je ontvangt. Let op: combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken, waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Let op: Dit arrangement is alleen geldig tijdens de Kerstdagen. We willen je vragen om tijdens het reserveren aan te geven dat het om het Kerstdiner gaat door deze combinatie mogelijkheid aan te vinken. Op deze dagen zullen niet alle combinaties geldig zijn. De combinaties die wel geboekt kunnen worden staan hieronder aangegeven.

Vertreklocatie

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu

Cashfree

Bij onze vertreklocatie (restaurant De Zwarte Zwaan) kun je alleen met pin of creditcard betalen.

Afsluiting Maastunnel

De Maastunnel is gesloten van noord naar zuid tot het najaar van 2019. Houd rekening met extra reistijd!

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam, kijk op www.maastunnel.nl.

Vul hier je gegevens in en wij bellen je terug

Bel me terug