Kerstbrunch & Splashtours

Prijzen

Volwassenen:

Combinatieprijs € 51,00

Kinderen van 3 t/m 11 jaar:

Combinatieprijs € 33,00

De brunch is voor kinderen t/m 2 jaar gratis. Kinderen t/m 2 jaar betalen alleen €21,50 voor de Splashtours. Hiervoor moet een aparte reservering worden gemaakt.

Boek nu online

Wil je op 1e Kerstdag genieten van een brunch en daarbij op een bijzondere manier de stad verkennen? Dan is dit iets voor jou!

De brunch maakt de gehele dag compleet. Je kunt genieten van een heerlijke brunch waarbij je wordt ondergedompeld in de kerstsfeer! De brunch wordt geserveerd in restaurant De Zwarte Zwaan. De Zwarte Zwaan ligt gelegen aan de Parkhaven waar tevens de vertrekplaats van de Splashbus is. Hier word je ook na de stadstour afgezet.

Ga voor of na de Splashtour gezellig brunchen en maak het uitje compleet.

Dit arrangement bestaat uit:
  • Eén uur Splashen
  • De Kerstbrunch van 11:30 tot 14:30 uur op Eerste Kerstdag

Bekijk hier het brunchmenu.

Voorwaarden:
  • Alleen geldig op Eerste Kerstdag
  • Alleen verkoop via Splashtours online ticketsysteem
  • Geen aparte reservering nodig bij De Zwarte Zwaan. Je ontvangt een e-mail met daarin de bevestiging van de datum en het tijdstip van je combinatie ticket
Restaurant De Zwarte Zwaan

Maak van je diner een beleving bij restaurant De Zwarte Zwaan.  Restaurant De Zwarte Zwaan is de ultieme locatie om te eten in Rotterdam. Door de bijzondere inrichting maar ook door de ongedwongen sfeer. Hier kan worden gezongen, gelachen, gedanst en geproost. Bij mooi weer is het terras geopend en kun je dineren met spectaculair uitzicht op de Maas!

Gidsen

Tijdens de tour is een gids aanwezig die je het een en ander vertelt over de stad Rotterdam.

Combineren

Splashtours is gemakkelijk uit te breiden met een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de Splashtour wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert, hoe meer korting je ontvangt. Let op: combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken, waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Let op: Dit arrangement is alleen geldig tijdens de Kerstdagen. We willen je vragen om tijdens het reserveren aan te geven dat het om de Kerstbrunch gaat door deze combinatie mogelijkheid aan te vinken. Op deze dagen zullen niet alle combinaties geldig zijn. De combinaties die wel geboekt kunnen worden staan hieronder aangegeven.

Vertreklocatie

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu

Cashfree

Bij onze vertreklocatie (restaurant De Zwarte Zwaan) kun je alleen met pin of creditcard betalen.

Afsluiting Maastunnel

De Maastunnel is gesloten van noord naar zuid tot het najaar van 2019. Houd rekening met extra reistijd!

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam, kijk op www.maastunnel.nl.

Vul hier je gegevens in en wij bellen je terug

Bel me terug