Gebak & Splashtours

Prijzen

Volwassene

Online €29,50 Normaal €5,50 + €26,50 = €32,00 Je bespaart dus €2,50

Kinderen t/m 11 jaar

Online €21,50 Normaal €5,50 + €18,00 = €23,50 Je bespaart dus €2,00

Boek nu online

Lekker op je gemak genieten van koffie in Rotterdam kun je ook boeken bij Splashtours. Bij restaurant De Zwarte Zwaan wordt de koffie met gebak geserveerd. Je koffie in Rotterdam drink je direct naast de opstapplek van Splashtours aan de Parkhaven.

Boek het combinatieticket Gebak & Splashtours online tegen een aantrekkelijk voordeel!

Voor een up to date overzicht van vertrektijden en dagen van Splashtours, klik hier!

Dit arrangement bestaat uit;
  • Eén uur Splashen
  • Een kop koffie of thee met gebak / kinderen krijgen een glas frisdrank met gebak
Voorwaarden;
    • Alleen geldig op de dag van de Splashtour
    • Alleen verkoop via Splashtours online ticketsysteem
    • Voor informatie over de openingstijden van het restaurant, klik hier
    • Geen aparte reservering nodig bij restaurant De Zwarte Zwaan. Zij gaan ervan uit dat je na de Splashtour aansluitend naar het restaurant gaat. Mocht dit niet het geval zijn, laat ons dit dan weten per e-mail info@splashtours.nl of per telefoon 010-436 94 91
Restaurant De Zwarte Zwaan

Begin de dag in Rotterdam goed met een kopje koffie en gebak bij restaurant De Zwarte Zwaan met spectaculair uitzicht op de Maas. Het restaurant is gelegen aan de Parkhaven tegenover de Euromast (Parkhaven 9). Ook voor uw familiefeest, verjaardag of vergadering maken wij graag een tafel vrij. Restaurant De Zwarte Zwaan is de ultieme locatie om te eten in Rotterdam. Door de bijzondere inrichting maar ook door de ongedwongen sfeer. Hier kan worden gezongen, gelachen, gedanst en geproost met spectaculair uitzicht op de Maas!

www.zwartezwaanrotterdam.nl

Route

De route van Splashtours is zorgvuldig samengesteld zodat je het beste en het mooiste te zien krijgen van Rotterdam. Voor meer informatie over de route, kijk op de pagina Route Splashtours

Combineren

Splashtours is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de Splashtour wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert hoe meer korting je ontvangt. Let op! Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

De online korting is geldig op doordeweekse dagen, met uitzondering van feestdagen.

Vertrek locatie

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Vertrek locatie en parkeren

Boek nu online


Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij €5,85 administratiekosten in rekening brengen.

Boek nu

Euromast - Euroscoop gesloten

Let op! De Euroscoop (rond draaiende lift) van de Euromast is momenteel gesloten. Het platform en het restaurant zijn wel bereikbaar en open.

Cash Free

Vanaf heden kan betalen op onze locatie (restaurant De Zwarte Zwaan) alleen met pin of een credit card.

Afsluiting Maastunnel

Vanaf 3 juli 2017 tot de zomer van 2019 gaat de Maastunnel van noord naar zuid dicht. De Maastunnel is inmiddels 75 jaar en toe aan een grondige renovatie.

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam, kijk op www.maastunnel.nl

Cadeaubonnen

Splashtours cadeau doen of op zoek naar een leuke souvenir? Dan ben je op het goede adres! Bestel hier je merchandise als aandenken aan een dagje Rotterdam.

Bestel hier

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug