Onbeperkt grillmenu & Splashtours

Prijzen

Volwassenen:

Online incl. € 6,50 korting € 49,50

Kinderen van 0 t/m 11 jaar:

Online incl. € 4,50 korting € 31,50

De drankjes zijn exclusief. Je kunt de drankjes afkopen voor € 13 per persoon gedurende 2 uur.

Boek nu online

Maak je uitje in Rotterdam compleet met de combinatie Onbeperkt grillmenu & Splashtours bij restaurant De Zwarte Zwaan. Hier mag worden gelachen, gezongen en geproost. Dit alles natuurlijk met een prachtig uitzicht over de Maas.

Splashtours stopt en start bij restaurant De Zwarte Zwaan voor de deur, dus je kunt na je Splashtour zo aanschuiven voor het onbeperkt grillmenu. Het grillarrangement bestaat uit een heerlijk 3-gangendiner met voor elk wat wils. Reserveer dit arrangement online met een aantrekkelijk voordeel en geniet 2 uur lang van allerlei heerlijke gerechten direct van onze grill!

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid. 
Dit arrangement bestaat uit:
  • Eén uur Splashtours
  • Onbeperkt grillmenu (gedurende 2 uur)

De samenstelling van het onbeperkt grillmenu vind je hier.

Voorwaarden:
  • Alleen geldig op de dag van de Splashtour.
  • Dit arrangement kan uitsluitend online gereserveerd worden via het online ticketsysteem van Splashtours.
  • De openingstijden van Restaurant De Zwarte Zwaan vind je hier.
  • Er is geen aparte reservering nodig bij Restaurant De Zwarte Zwaan. Je kunt na de Splashtour direct naar het restaurant gaan voor het onbeperkt grillmenu. Mocht je op een ander tijdstip willen dineren, laat ons dit dan weten per e-mail info@splashtours.nl of per telefoon 010-436 94 91.
Restaurant De Zwarte Zwaan

Maak van je diner een beleving. Restaurant De Zwarte Zwaan is de ultieme locatie om te eten in Rotterdam. Door de bijzondere inrichting maar ook door de ongedwongen sfeer. Hier kan worden gezongen, gelachen, gedanst en geproost met spectaculair uitzicht op de Maas!

Gidsen

Tijdens de tour is een gids aanwezig die je het een en ander vertelt over de stad Rotterdam.

Combineren

Splashtours is gemakkelijk uit te breiden met een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de Splashtour wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert, hoe meer korting je ontvangt. Let op: combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken, waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Vertreklocatie

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu

Vertrektijden

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid!

Klik hier

Vul hier je gegevens in en wij bellen je terug

Bel me terug

Afsluiting Maastunnel

De Maastunnel is gesloten van noord naar zuid tot het najaar van 2019. Houd rekening met extra reistijd!

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam, kijk op www.maastunnel.nl.