Diner & Splashtours

Prijzen

Arrangement met grill menu, per volwassene

Splashtours & Grill menu €50,15 Je bespaart €4,85

Arrangement met luxe grill menu, per volwassene

Splashtours & Luxe Grill menu €56,00 Je bespaart €5,50

Kinderen t/m 11 jaar

Splashtours & Grill menu €31,50

Het is mogelijk om tijdens het reserveren voor het arrangement inclusief dranken te kiezen. Hiervoor wordt €11,- p.p. extra gerekend.

Voor kinderen t/m 3 jaar moet een aparte reservering worden gemaakt en betalen €18,00 voor de Splashtour

Boek nu online

Maak je uitje in Rotterdam compleet met de combinatie Diner & Splashtours bij restaurant De Zwarte Zwaan. Hier mag worden gelachen, gezongen en geproost. Dit alles natuurlijk met een prachtig uitzicht over de Maas.

Splashtours stopt en start bij restaurant De Zwarte Zwaan voor de deur, dus je kunt na je Splashtour zo aanschuiven voor het onbeperkt grill menu. Het grill arrangement bestaat uit een heerlijk 3 gangen diner met voor elk wat wils. Reserveer dit arrangement online met een aantrekkelijk voordeel. Geniet 2 uur lang van allerlei heerlijke gerechten, direct van onze grill.

Voor een up to date overzicht van vertrektijden en dagen van Splashtours, klik hier!

Dit arrangement bestaat uit;
  • Eén uur Splashen
  • Onbeperkt grill menu (gedurende 2 uur)

We hebben de keuze uit het grill menu en uit het luxe grill menu.

Belangrijk om te weten;
  • Alleen geldig op de dag van de Splashtour
  • Alleen verkoop via Splashtours online ticketsysteem
  • Bij het arrangement inclusief dranken zijn de dranken uit het Hollands assortiment inbegrepen
  • Voor informatie over de openingstijden van het restaurant, klik hier
  • Geen aparte reservering nodig bij restaurant De Zwarte Zwaan. Zij gaan ervan uit dat je na de Splashtour aansluitend naar het restaurant gaat. Mocht dit niet het geval zijn, laat ons dit dan weten per e-mail info@splashtours.nl of per telefoon 010-436 94 91

www.zwartezwaanrotterdam.nl

Restaurant De Zwarte Zwaan

Maak van je diner een beleving. Restaurant De Zwarte Zwaan is de ultieme locatie om te eten in Rotterdam. Door de bijzondere inrichting maar ook door de ongedwongen sfeer. Hier kan worden gezongen, gelachen, gedanst en geproost met spectaculair uitzicht op de Maas!

Route

De route van Splashtours is zorgvuldig samengesteld zodat je het beste en het mooiste te zien krijgen van Rotterdam. Voor meer informatie over de route, kijk op de pagina Route Splashtours

Combineren

Splashtours is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de Splashtour wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert hoe meer korting je ontvangt. Let op! Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

De online korting is geldig op doordeweekse dagen, met uitzondering van feestdagen.

Vertrek locatie

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Vertrek locatie en parkeren

Boek nu online


Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij € 25 administratiekosten in rekening brengen.

Boek nu

Cash Free

Vanaf heden kan betalen op onze locatie (restaurant De Zwarte Zwaan) alleen met pin of een credit card.

Afsluiting Maastunnel

De Maastunnel is gesloten van noord naar zuid tot het najaar van 2019. Houd rekening met extra reistijd!

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam, kijk op www.maastunnel.nl.

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief