Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

   Borrelen

   Prijzen

   Per persoon

   Borrel arrangement €14,50 Borrel (2 hapjes en drankjes) €7,50

   De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief de Splashtour

   Offerte verzoek

   Borrelen bij restaurant De Zwarte Zwaan is altijd gezellig. De atmosfeer en het uitzicht over de Maas zorgen voor een ontspannen gevoel. Er is ruimte om te hangen, te zitten, te turen en te praten. De hapjes zijn goed en met zorg gemaakt. De bediening staat klaar en geniet mee van de gezellige sfeer. De glazen zijn vol en de drank vloeit rijk. De Zwarte Zwaan is de plek om te proosten op een goede week, een geslaagd bedrijfsuitje, een productieve vergadering of om te netwerken.

   Ook als afsluiter van een gezellig familie uitje, ter gelegenheid van een verjaardag of jubileum of als een fijne (nieuwe) familietraditie is de borrel een geslaagde keuze.

   Voor groepen vanaf 15 personen serveren wij een borrelarrangement

   Borrel arrangement

   Borrelen op basis van 1 uur en inclusief: Japanse mix, Tortillachips met guacamole en salsa dip en noten mix. Onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment. Blokjes jonge en oude kaas, chorizo en salami. Bitterballen, gehaktballetjes en kaaskroketjes.

   Borrel

   Het is ook mogelijk om te kiezen voor 2 hapjes en 2 drankjes per persoon.

   De arrangementen zijn naar wens aan te passen. Een extra uur drankafkoop kost €6,50 per persoon.

   Restaurant De Zwarte Zwaan website

   Route

   De route van Splashtours is zorgvuldig samengesteld zodat je het beste en het mooiste te zien krijgen van Rotterdam. Voor meer informatie over de route, kijk op de pagina Route Splashtours

   Combineren

   Dit arrangement is te combineren met zowel een reguliere tour als een exclusieve afhuur. Uiteraard is het arrangement ook uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit. Geef je wensen aan in het offerte formulier en wij denken graag met je mee.

   Reserveren

   Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus en kunt genieten van de online korting op combinaties.

   Liever op factuur betalen? Dat kan! Vraag een offerte aan en wij doen ons best om op je wensen in te spelen.

   Vertrek locatie

   De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen.

   De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Vertrek locatie en parkeren

   Naast de reguliere tours en combinaties levert Splashtours ook maatwerk aan groepen. Zo kun je de amfiebiebus inzetten als excursie of vervoersmiddel. Voor meer informatie over het exclusief afhuren van de Splashbus, kijk op de pagina Afhuur

   Offerte verzoek


   Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij €5,85 administratiekosten in rekening brengen.

   Boek nu

   Koningsdag

   Op Koningsdag, donderdag 27 april, hebben wij op verschillende tijden een Splashtour.

   Reserveer vooraf zodat u zeker bent dat u op deze dynamische manier Rotterdam kunt verkennen.

   Reserveer hier

   Actueel

   Vanwege wegwerkzaamheden in Rotterdam kan het zijn dat je langer onderweg bent dan normaal. Plan je reis voor vertrek en zorg ervoor dat je op tijd bent.

   1 mei - Dag v.d. arbeid

   Op maandag 1 mei, dag van de arbeid, hebben wij op verschillende tijden een Splashtour.

   Reserveer vooraf zodat u zeker bent dat u op deze dynamische manier Rotterdam kunt verkennen.

   Cadeaubonnen

   Splashtours cadeau doen of op zoek naar een leuke souvenir? Dan ben je op het goede adres! Bestel hier je merchandise als aandenken aan een dagje Rotterdam.

   Bestel hier

   Blijf op de hoogte

   Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

   Nieuwsbrief