Splashtours

Splashtours biedt een ‘anders-dan-anders’ stadstour door Rotterdam. Een tour met deze unieke amfibiebus zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud! Bekijk de bezienswaardigheden van Rotterdam en splash de Maas in!

Meer info & reserveren
Onbeperkt BBQ & Splashtours

Trek gekregen na de spectaculaire splash in de Maas? Strijk neer op het terras voor een overheerlijke barbecue! Elke zaterdag en zondag schuif je gemakkelijk aan om te genieten van de Green Egg barbecue!

Meer info & reserveren
Actie Wereldhavendagen

Kom gezellig tijdens de Wereldhavendagen (6, 7 en 8 september) naar de Parkhaven in Rotterdam en beleef de stad zoals het alleen dat weekend kan. Profiteer van een van onze speciale acties!

Meer info & reserveren
Lunch & Splashtours

Lekker op je gemak genieten van een lunch voor of na tour. Bij café Ech Wel wordt de lunch geserveerd. Erg makkelijk, op loopafstand van Splashtours aan de Parkhaven.

Meer info & reserveren
Segway & Splashtours

Een ervaren gids neemt je, na een handige instructie, mee op pad. Je toert langs de must sees van Rotterdam op een uniek vervoersmiddel. Geen brug is meer te hoog en geen...

Meer info & reserveren
Euromast & Splashtours

Een dagje Rotterdam is niet compleet zonder een bezoek aan de Euromast. Met Splashtours zie je de stad vanaf het land en over water. Wanneer je de mast op gaat, bekijk je Rotterdam ook...

Meer info & reserveren
Pannenkoekenboot & Splashtours

Wil jij de stad optimaal verkennen en ook nog eens een spectaculaire duik in de Maas maken? Profiteer dan van het combinatieticket met Splashtours: twee unieke belevingen op één dag!

Meer info & reserveren
Lasergame & Splashtours

Iedereen die een pak aantrekt bij Lasergame Rotterdam gaat los in de spectaculaire arena. Lasergamen bij Lasergame Rotterdam is leuk voor iedereen en gemakkelijk te combineren met Splashtours tegen een aantrekkelijk tarief!

Meer info & reserveren
Beschikbaarheid & Reserveren

Vul hier je gegevens in en wij bellen je terug

Bel me terug